Liikuntatilat

Nuorisokeskuksella on oma liikuntasali ryhmien käyttöön, sali on päärakennuksemme 2. kerroksessa ja sinne pääsee kulkemaan myös hissillä. Lisäksi piha-alueella on ulkopelikaukalo ja pelivälineitä ryhmien käyttöön.

Ankkapurhan alueella on 20 väyläinen frisbeegolf-rata, Ankkapurha DiscGolfPark. Rata kulkee puistoalueella sekä metsämaastossa. Nuorisokeskuksella on kiekkoja lainattavaksi ryhmien käyttöön.

Suosittu Känkkärän luontopolku lähtee aivan pihapiirimme läheisyydestä. Luontopolun maasto on vaihtelevaa mutta haastavimpiin kohtiin on rakennettu kaiteita ja portaita. Alueella on myös erilliset, merkityt reitit maastopyöräilyyn.

Nuorisokeskuksen läheisyydessä on mahdollisuuksia monen lajin harrastamiseen. Inkeroisten jäähalli ja uimahalli ovat noin 4 km päässä nuorisokeskukselta, Anjalan alueella on monipuoliset suunnistusmaastot ja ladulle pääsee talvikaudella parin kilometrin päässä keskukselta.
Meillä voit järjestää treenileirejä monipuolisesti, varaa meiltä majoitus ja ruokailut ryhmällesi. Yhdistä leiriin lajiharjoituksia ja vaikka nuorisokeskuksen järjestämää ryhmäytysohjelmaa.