Kasvattavia kokemuksia leirikoulusta

Toteutamme leirikoulut täyden palvelun periaatteella. Vahvuutemme on toiminnallinen osaaminen ja ohjelman toteuttaminen ja rakentaminen tavoitteellisesta näkökulmasta. Leirikoulu sisältöineen räätälöidään jokaiselle ryhmälle toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme laadukkaita, huolellisesti suunniteltuja leirikouluja historiallisessa ympäristössä. Leirikoulu voi olla yhden päivän tai vaikkapa viikon mittainen seikkailu. Tarjoamme leirikoulupalvelujamme ympäri vuoden. Ohjelmamme painottuvat luontoon, historiaan ja seikkailuun. Leirikoulujen huolellinen suunnittelu ja toteutus tukevat koulujen opetussuunnitelmia ja lasten omatoimista oppimista.

Leirikoulun järjestäminen Ankkapurhassa on helppoa, sillä majoitus, ruokailu ja ohjelmat järjestyvät kaikki samasta paikasta. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään kaikissa kysymyksissänne ja tekee parhaansa, jotta teillä olisi ikimuistoinen ja hauska leirikoulu!

Leirikoulujen perusleirihinnat 2024
2 päivän leirikoulu 62-68 €/hlö
3 päivän leirikoulu 108-120 €/hlö
4 päivän leirikoulu 153-175 €/hlö
5 päivän leirikoulu 174-204 €/hlö

Perusleirihinta sisältää majoituksen ja ruokailut. Ohjelmat hinnoitellaan erikseen, ohjelmatarjontaan voit tutustua tästä

Pyydä tarkempi tarjous leirikoulusta ryhmällenne tästä