Ikimuistoisimmat leirit Ankkapurhassa

Nuorisokeskus Ankkapurha tarjoaa monenlaista toimintaa eri ikäryhmille. Meillä on helppo järjestää erilaisia leirejä, kuten rippi-, urheilu- tai teemaleirejä. Suurempienkin tapahtumien järjestäminen on helppoa, kun majoitus-, ruoka- ja ohjelmapalvelut saa saman katon alta.

Nuorisokeskuksessa majoitutaan 12 – 16 hengen huoneistoissa, majoitustilaa on yhteensä 149 vuodepaikkaa. Ryhmän käyttöön on tarjolla myös erilaisia kokous- ja ryhmätyötiloja.

Nuorisoryhmien leirit täysihoidolla alkaen 57 €/hlö/vrk.
Pyydä tarkempi tarjous ryhmällesi tästä

Toimintaa vapaa-ajalle

Vapaa-aikaan on tarjolla urheiluvälineitä, polkupyöriä, 20-väyläinen frisbeegolf-rata ja luontopolku. Käytettävissä on myös liikuntasali sekä peliareena pihapiirissä. Lähimmät uimapaikat ovat Sihvakan uimaranta (1 km) ja Inkeroisten uimahalli (4 km).

Seikkailu kasvattaa

Haluamme ohjelmatarjontamme kautta parantaa ryhmän yhteishenkeä ja tuottaa oivalluksia synnyttäviä elämyksiä. Niinpä ohjelmamme ovat vahvasti ryhmän yhteistyöhön liittyviä ja jokaisen ryhmän jäsenen toimintaa vahvistavia. Käyttämämme menetelmät ovat tuttuja seikkailukasvatuksesta ja elämyspedagogiikasta. Tarjolla on monipuolisesti ohjelmia, esimerkiksi melontaa, jousiammuntaa, ryhmäytysohjelmia ja kädentaitoja.

Räätälöimme nuorisoryhmien ohjelmat aina ryhmäkohtaisesti toiveidenne mukaan. Myös erityisryhmien tarpeet otetaan huomioon! Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva leiri.