Aktiviteetit

Ankkapurhan aktiviteetit vievät sinut luonnon rauhaan liikkumaan, vauhdikkaisiin seikkailuihin, ratkomaan erilaisia pulmia, oppimaan uutta, ylittämään itsesi ja kuuntelemaan alueen historian kuiskailuja. Kaikenlaisille ryhmille löytyy kiinnostavaa tekemistä meidän lähes 40:stä ohjatusta ohjelmasta. Ohjattujen aktiviteettien lisäksi Ankkapurhassa voi tehdä paljon myös omatoimisesti ympäri vuoden.

Kaikki aktiviteetit sopivat niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ohjattujen ohjelmien ryhmäkoot vaihtelevat ohjelmien mukaan alle kymmenestä yli 30:een. Useissa ohjelmissa pystymme huomioimaan myös osallistujien erityistarpeita esimerkiksi liikuntarajoitteiden suhteen.

Ohjatut aktiviteetit sopivat esimerkiksi leirikoulun ohjelmaksi, urheilujoukkueen ryhmäytyspäivään, työporukan tyhy-toiminnaksi, kokous- tai koulutuspäivän kevennykseksi tai kaveriporukan ajanvietteeksi. Voit myös rakentaa päiväsi Ankkapurhassa varaamalla jonkin ohjatun aktiviteetin ja lisäämällä sen ympärille omatoimista tekemistä.

Ota yhteyttä, räätälöidään vierailusta Ankkapurhassa sinun ja ryhmäsi näköinen.