Lapsille ja nuorille

Tarjoamme monipuolisia palveluja lapsi- ja nuorisoryhmille. Toteutamme ammattitaidolla erilaiset leirit, retket, työpajat, synttärijuhlat ja tapahtumat, jotka on suunniteltu innostamaan ja kehittämään nuorten yhteistyötaitoja ja mielenkiinnon kohteita. Koulujen loma-aikoina järjestämme säännöllisesti myös päiväleirejä alakouluikäisille lapsille.

Käyttämällä palvelujamme tuet lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Olemme voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhteisö, jonka mahdollinen tuotto käytetään nuorisokeskustoiminnan kehittämiseen. Haluamme tarjota nuorille myönteisiä kokemuksia maailmasta ja toisten kanssa toimimisesta. Noudatamme työssämme nuorisolakia ja ohjelmillamme on selkeät tavoitteet, joiden kautta tuemme nuorten kasvua ja kehitystä.

Toiminnassamme lähtökohtana on terveet elämäntavat, yhteispeli, ympäristön turvallisuus ja onnistumisen elämykset, joita pyrimme jakamaan. Arvoihimme kuuluu kanssaihmisten kunnioittaminen. Monikulttuurisuus ja kansainvälisyys näkyvät myös asiakaspiirissämme ja toiminnassamme, tasa-arvoisuus on meille tärkeää.

Nuorisokeskus Ankkapurhan turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä jokainen lapsi ja nuori saa olla oma itsensä ja oppia uusia asioita. Pelataan porukalla vauhdikasta lipunryöstöä, kokkaillaan nuotion äärellä, tai kokeillaan vaikkapa puukiipeilyä – meillä on jokaiselle jotakin!

Tutustu aktiviteetteihimme tarkemmin täällä.

Pyydä tarjous tästä.