Yrityksille

Meiltä löydät sopivat tilat erilaisten kokousten, juhlien, tyhy- ja virkistyspäivien, sekä muiden tilaisuuksien järjestämiseen!

Ankkapurhassa on tarjolla tiloja niin modernille aivoriihelle videotykkeineen kuin suurempiinkin juhliin pitopöytineen. Meillä on eri kokoisia kokoustiloja 10-170 hengen ryhmille. Tutustu kokoustiloihimme tarkemmin täällä. Ravintolastamme on mahdollisuus tilata ruokailu- ja kahvituspalvelut kaikkiin kokoustiloihimme toiveidenne mukaan.

Virkistyspäivää, koulutusta tai tyhy-päivää piristää ryhmälle räätälöity ohjelma. Tarjolla on useita ohjelmavaihtoehtoja, kuten seikkailullista ohjelmaa köysitoimintoineen, erilaisia pakopelejä luonnossa, ohjattua liikuntaa lumikenkäilystä maastopyöräilyyn, jousiammuntaa, melontaa, yhteistyö- ja tiimitehtäviä tai vaikkapa historiaa ja draamaa hyödyntäviä ohjelmia.

Päivän sisältö on räätälöitävissä jokaiselle vuodenajalle, kaikenikäisille ja kaikenlaisille ryhmille. Autamme mielellämme räätälöimään ohjelmia soveltuvaksi myös esteettömyyttä tarvitseville asiakkaille. Hinta määräytyy varaamanne kokonaisuuden perusteella.  Virkistyspäiväohjelmien hinnat alkaen 180 euroa (1-2 tunnin ohjelma 15 hengelle). Tutustu aktiviteetteihimme tarkemmin täällä.

Ota yhteyttä
, teemme mielellämme tarjouksen tilaisuuteenne!