Omatoimiset

Ankkapurhan alue tajoaa monipuolisesti tekemistä omitoimiselle vierailijalle.

Liikkujalle on tarjolla runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin. Ankkapurhan polut houkuttelevat liikkumaan ympäri vuoden jalan, pyöräillen tai vaikka lumikenkäillen. Haasta itsesi äärirajoille tai nautiskele hitaampaan tahtiin! Autamme mielellämme räätälöimään ohjelmia soveltuvaksi myös esteettömyyttä tarvitseville asiakkaille.

Voit vuokrata Ankkapurhasta maastopyöriä, fatbikeja ja lumikenkiä omitoimiseen ulkoiluun. Vuokraus tapahtuu helposti verkkokaupassamme. Välinevuokrausta ja ohjattuja retkiä erilaisille ryhmille voi tiedustella myös soittamalla tai lähettämällä sähköpostia toimistollemme tai yhteydeottolomakkeen avulla.

Kymijoki on suosittu lohijoki ja Ankkapurhan alueen rannoilta alkaakin Keski-Kymen erityiskalastuslupa-alue. Käy lukemassa alueella kalastamiseen liittyvistä ehdoista ja luvista lisää täältä ja pakkaa kalastusvälineet mukaan ennen vierailua alueella. Osa Ankkapurhan ranta-alueesta sopii myös jokaisenoikeuksien mukaiseen mato-ongintaan.

Keskuksen puistossa on kesäaikaan tarjolla oleskeluun riippumattoja ja piknik-alue jolla on kaksi pöytäryhmää ja tulipaikka. Otathan omat eväät, polttopuut ja sytytysvälineet mukaan.

Omatoimisia aktiviteetteja leirikoululaiset ja muut lapsi- ja nuorisoryhmät voivat toteuttaa omatoimisesti ryhmän oman opettajan tai ohjaajan johdolla.