Tarinoita omaan tahtiin

Ilmaisen Nomadi-sovelluksen avulla voit tutustua Ankkapurhaan milloin vain. Lataa Nomadi-sovellus omasta sovelluskaupastasi. Sovellus näyttää sijaintisi kartalla ja näet läheisyydessäsi olevat reitit helposti. Reittien avulla kuulet tarinoita ja opit asioita, joita ei kerrota matkaoppaissa!

Nomadi toimii kaikissa saatavilla olevissa käyttöjärjestelmissä. Sovellusta voi käyttää myös offline-tilassa ja reittejä voi tutkia myös tietokoneella Citynomadin sivustolla. Suuri osa citynomadi-reiteistä kulkee väyliä pitkin, jotka sopivat liikuntarjoitteisille.

Anjalan kartanon historiaa on elävöitetty myös videoilla, jotka avautuvat kohteessa sijaitsevista herätetauluista oman älylaitteen, puhelimen tai tabletin, avulla. Videoilla kerrotaan mm. Wrede-suvun tunnetusta hahmosta Mathilda Wredestä. Virtuaaliteknologian avulla voi kohdata myös Wreden suvun oman kummituksen, Harmaan Rouvan. 

Videot saat käyttöösi lataamalla SALMI AR-sovellus sovelluskaupasta (Google Play tai iOS App Store). Hae sovelluksesta kohde ”Ankkapurha” ja skannaa sovelluksen avulla kuvat alueella olevista herätetauluista (kartanon edusta, tammikuja, Regina-koulun piha) ja katsele videot.