Ankkapurhassa soi elokuussa 2020

Ankkapurhan puistokonsertit soivat kolmena elokuun sunnuntaina upeiden artistien voimin. Esiintymislava on Kymijoen rannassa Anjalan kartanon pihapiirissä. Ainutlaatuinen miljöö ja Suomen eturivin artistit tekevät konserttielämyksestä ikimuistoisen. 

Kaikkien aikojen tangokuningatar, viihdetaiteilija Arja Koriseva avaa Ankkapurhan puistokonsertit sunnuntaina 9.8.2020 klo 17. Konsertti on nimeltään Lauluja ja ajatuksia elämästä. Tunnelmallisessa konsertissa musisoivat Arjan kanssa Minna Lintukangas (piano ja laulu) ja Anna-Liisa Väkeväinen (harmonikka, koskettimet, laulu).

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani on yksi Suomen ylivoimaisesti suosituimmista bändeistä. Ankkapurhaan he saapuvat su 16.8. Yhtyeellä on valtava määrä hittejä kuten Valon pisaroita, Ystävänpäivä, Eloon!, Surusilmäinen kauneus jne. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani viihtyy lavalla, mikä välittyy lämpönä, vapautuneisuutena ja hyväntuulisuutena myös yleisölle. Tällä keikalla saa myös yleisö villiintyä!

Maarit ja Sami Hurmerinta ovat pariskunta, jonka tekemisessä ja elämässä näkyy voimakas rakkaus musiikkiin. Hurmerintojen uralle mahtuu käsittämätön määrä loistavia kappaleita ja lukuisia hittejä Jäätelökesästä Toiset tytöt, toiset pojat-kappaleeseen. Tammikuussa 2019 ilmestynyt albumi Sumuinen puutarha on Maaritin yhdeksästoista studioalbumi. Ankkapurhassa Maarit ja Sami esiintyvät duona pianolla ja kitaralla sunnuntaina 23.8.

Kaikkiin konsertteihin on tarjolla lippuja verkkokaupassamme. Tutustu myös usean konsertin lippupaketteihin!

Konserteissa on istumapaikkainen ulkoilmakatsomo joka ei ole katettu. Pukeudu Suomen kesäsäähän sopivasti. Sateenvarjoja ei voi avata katsomossa. Alueella on myös tunnelmallinen Makasiinikahvila sekä lounasravintola. Puistossa voit nauttia omaa picniciä ennen konserttia. Myös majoituspalvelut onnistuvat!