Ankkapurhan puistokonsertti: Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Ajankohta:  16.08.2020 klo 17:00 - 16.08.2020 18:15

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on yksi Suomen ylivoimaisesti suosituimmista bändeistä. Yhtyeellä on valtava määrä hittejä kuten Valon pisaroita, Ystävänpäivä, Eloon!, Surusilmäinen kauneus jne. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani viihtyy lavalla, mikä välittyy lämpönä, vapautuneisuutena ja hyväntuulisuutena myös yleisölle. Tällä keikalla saa myös yleisö villiintyä!

Konsertin kesto on 75 min, ei väliaikaa.

Ankkapurhan puistokonsertit soivat kolmena elokuun sunnuntaina upeiden artistien voimin. Esiintymislava on Kymijoen rannassa Anjalan kartanon pihapiirissä. Ainutlaatuinen miljöö ja Suomen eturivin artistit tekevät konserttielämyksestä ikimuistoisen. 

Konserteissa on istumapaikkainen ulkoilmakatsomo joka ei ole katettu. Pukeudu Suomen kesäsäähän sopivasti. Sateenvarjoja ei voi avata katsomossa.

Alueella on myös tunnelmallinen makasiinikahvila ja lounasravintola. Puistossa voit nauttia omaa picniciä ennen konserttia. Myös majoituspalvelut. 

Osta lippusi helposti verkkokaupastamme. Katso myös edulliset lippupaketit kahteen tai useampaan Ankkapurhan puistokonserttiin!

Kerää kasaan ryhmä ja tule konserttiin! Yli 15 hengen ryhmille liput ovat 37,90 e/henkilö. Ryhmävarauksia ottaa vastaan Ankkapurhan väki numerossa 040 489 9239.