Ankkapurhan puistokonsertti: Maarit ja Sami Hurmerinta

Ajankohta:  23.08.2020 klo 17:00 - 23.08.2020 18:15

Maarit ja Sami Hurmerinta ovat pariskunta, jonka tekemisessä ja elämässä näkyy voimakas rakkaus musiikkiin. Hurmerintojen uralle mahtuu käsittämätön määrä loistavia kappaleita ja lukuisia hittejä Jäätelökesästä Toiset tytöt, toiset pojat-kappaleeseen. Tammikuussa 2019 ilmestynyt albumi Sumuinen puutarha on Maaritin yhdeksästoista studioalbumi. Ankkapurhassa Maarit ja Sami esiintyvät duona pianolla ja kitaralla.

Konsertin kesto on 75 min, ei väliaikaa.

Ankkapurhan puistokonsertit soivat kolmena elokuun sunnuntaina upeiden artistien voimin. Esiintymislava on Kymijoen rannassa Anjalan kartanon pihapiirissä. Ainutlaatuinen miljöö ja Suomen eturivin artistit tekevät konserttielämyksestä ikimuistoisen. 

Konserteissa on istumapaikkainen ulkoilmakatsomo joka ei ole katettu. Pukeudu Suomen kesäsäähän sopivasti. Sateenvarjoja ei voi avata katsomossa.

Alueella on myös tunnelmallinen makasiinikahvila ja lounasravintola. Puistossa voit nauttia omaa picniciä ennen konserttia. Myös majoituspalvelut. 

Hanki lippusi helposti verkkokaupastamme! Katso myös edulliset lippupaketit kahteen tai useampaan Ankkapurhan puistokonserttiin. 

Kerää kasaan ryhmä ja tule konserttiin! Yli 15 hengen ryhmille liput ovat 27,90 e/henkilö. Ryhmävarauksia ottaa vastaan Ankkapurhan väki numerossa 040 489 9239.