Ankkapurhan puistokonsertti: Arja Koriseva

Ajankohta:  09.08.2020 klo 17:00 - 09.08.2020 18:15

Kaikkien aikojen tangokuningatar, viihdetaiteilija Arja Koriseva avaa Ankkapurhan puistokonsertit sunnuntaina 9.8.2020 klo 17. Konsertti on nimeltään Lauluja ja ajatuksia elämästä. Tunnelmallisessa konsertissa musisoivat Arjan kanssa Minna Lintukangas (piano ja laulu) ja Anna-Liisa Väkeväinen (harmonikka, koskettimet, laulu).

Konsertin kesto 75min, ei väliaikaa.

Ankkapurhan puistokonsertit soivat kolmena elokuun sunnuntaina upeiden artistien voimin. Esiintymislava on Kymijoen rannassa Anjalan kartanon pihapiirissä. Ainutlaatuinen miljöö ja Suomen eturivin artistit tekevät konserttielämyksestä ikimuistoisen. 

Konserteissa on istumapaikkainen ulkoilmakatsomo joka ei ole katettu. Pukeudu Suomen kesäsäähän sopivasti. Sateenvarjoja ei voi avata katsomossa.

Alueella on myös tunnelmallinen makasiinikahvila ja lounasravintola. Puistossa voit nauttia omaa picniciä ennen konserttia. Myös majoituspalvelut. 

Voit ostaa lippusi helposti verkkokaupastamme. Katso myös edulliset lippupaketit kahteen tai useampaan Ankkapurhan puistokonserttiin!

Kerää kasaan ryhmä ja tule konserttiin! Yli 15 hengen ryhmille liput ovat 27,90 e/henkilö. Ryhmävarauksia ottaa vastaan Ankkapurhan väki numerossa 040 489 9239.