Nuorisokeskus Anjala on nyt Nuorisokeskus Ankkapurha

Ankkapurhan kulttuurisäätiön tärkein tehtävä on valtakunnallisen nuorisokeskustoiminnan toteuttaminen, tätä tehtävää säätiö on toteuttanut Nuorisokeskus Anjalana. Lisäksi säätiön tarkoituksena on vaalia Ankkapurhan alueen kulttuuriperintöä. Toiminta jatkuu ennallaan edelleen kehittyen, ja kaikki vanhat tutut palvelut löytyvät edelleen Ankkapurhasta. Aiemmin Ankkapurhan kulttuuripuiston ja Nuorisokeskus Anjalan palveluista ja tapahtumista viestittiin omilla verkkosivustoillaan, jatkossa kaikki Ankkapurhan palvelut löytyvät samasta osoitteesta www.ankkapurha.fi.

Nuorisokeskustoiminta kattaa erilaisia lapsille ja nuorille ja heidän parissaan työskenteleville kasvattajille ja kouluttajille suunnattuja palveluja, kuten leirikouluja, päiväleirejä, retkipäiviä, erilaisia täysihoito- ja teemaleirejä, ympäristökoulutoimintaa ja kansainvälistä nuorisotyötä. Ankkapurha tarjoaa palveluja myös yrityksille ja yksittäisille asiakkaille, ja alueen kävijämäärät ovatkin kasvaneet tasaisesti. Etenkin kesäisin parkkipaikat täyttyvät usein paikallisista ja ulkopaikkakuntalaista matkailijoista ja retkeilijöistä.

Ankkapurhassa upea luonto ja ainutlaatuinen historiallinen miljöö ovat helposti tavoitettavissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Vastarannan idyllisen vanhan tehdasmiljöön ja kartanon puistoalueen lisäksi hulppeat puitteet kävelyretkille tarjoaa Känkkärän luontopolku. Historiallisessa Anjalan kartanossa pyritään järjestämään tänäkin vuonna taidenäyttelyitä ja vastarannalla sijaitseva teollisuusmuseo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Frisbeegolf-rata on kokonaisuudessaan lajinsa parhaita ja sen kaksikymmentä väylää houkuttelevat heittäjiä laajalti koko Etelä-Suomen alueelta. Aktiivisempaa tekemistä kaipaava varaa Ankkapurhan verkkokaupasta helposti esimerkiksi maastopyörän, pakopelin, tai kesäisen melontaretken.

Ravintola Ankkapurha toimii arkisin kaikille avoimena lounasravintolana, ja idyllinen Makasiinikahvila on kesäaikaan avoinna päivittäin. Perinteiset Ankkapurhan puistokonsertit soivat tänäkin kesänä, heinäkuussa lavalla nähdään ikoniset viihdetaiteilijat Arja Koriseva ja Jorma Uotinen, elokuussa lavalle astelee upea Club For Five. Myös viime kesältä tutut Ankkapurhan torstaiklubit jatkuvat ja tarjoavat monipuolista ohjelmaa torstai-iltoihin läpi kesän.

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia

Päivämäärä

18.4.2024 - 30.6.2024
Meneillään

Kellonaika

08:00 - 18:00

Kommentit on suljettu.