Ankkapurhan torstaiklubi: Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesteri

Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesteri on Kotkan ja Haminan seudun musiikinharrastajien vuonna 1987 perustettu puhallinorkesteri. Soittajia on yhteensä n.100 ja orkestereita toimii tällä hetkellä neljä; alkeistason D- ja C-orkesterit, edistyneempien soittajien B-orkesteri ja kokeneimpien puhaltajien vaativampaa ohjelmistoa soittava A-orkesteri. Lisäksi aikuistuvilla nuorilla on mahdollisuus jatkaa harrastustaan vuonna 2017 perustetussa Uudessa Iloisessa Puhallinorkesterissa, jonne myös uudet aikuiset harrastajat ovat aina tervetulleita.

Orkesterit toimivat Kotkan seudun musiikkiopiston alaisuudessa ja harjoittelu kuuluu osaksi musiikkiopintoja. Orkestereita johtaa kapellimestari Anne Kankare. Toimintaa tukemassa orkestereiden taustalla toimii Kotkan Nuoriso-orkesteriyhdistys ry., joka järjestää soittajille leirejä ja muita tapahtumia, sekä hankkii orkesterille nuotteja ja soittimia. Yhdistyksen tavoitteena on edistää orkesterin tunnettuutta, kasvattaa soittajien välistä yhteisöllisyyttä ja tukea orkestereita ja soittajien harrastusta monin tavoin.

Orkesterit harjoittelevat viikoittain ja esiintyvät säännöllisesti konserteissa. Tämän vuoden suurimpia tapahtumia ovat JuniorTattoo Hamina Bastionissa 28.7.2024 ja Helsingin Poliisisoittokunnan kanssa toteutettava yhteiskonsertti Kotkan Satama Areenalla 2.11.2024. Viime vuonna orkesteri oli kutsuttuna mukana Suomen puolustusvoimien valtakunnallisella musiikkiteatterikiertueella Marssi 7 ihmeeseen, esiintyen Joensuun ja Helsingin jäähalleissa.

Torstaiklubilla Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesterin A-orkesteri soittaa kesäistä ja menevää viihdemusiikkia Suomesta ja maailmalta.

Konsertti Makasiinikahvilalla. Konsertin kesto on n.45minuttia ja sinne on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia

Päivämäärä

25.7.2024

Kellonaika

18:00 - 18:45

Kommentit on suljettu.