Ankkapurhan puistokonsertti: Club For Five

Club For Five on Suomen suosituin a cappella -yhtye. Vuodesta 2000 toiminut lauluyhtye on tullut tunnetuksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. ”Clubin” musiikki ei rajoitu vain yhteen tiettyyn tyylilajiin – yhtye on mukavuusalueellaan niin jazzin, popin ja rockin kuin kansanmusiikin tai klassisen musiikin alueella.

Tämä virtuoottinen viisikko (Maija Sariola – sopr., Saima Haapanen – alt., Jouni Kannisto – ten., Juha Viitala – bar. ja Tuukka Haapaniemi – b.) on julkaissut 13 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa. Club For Fiven esiintymiset ovat täynnä koskettavaa tulkintaa, oivaltavaa huumoria, suvereenia osaamista ja valloittavia soolosuorituksia.

Konserttien yhteydessä on mahdollisuus nauttia lasi kuplivaa tai pientä purtavaa. Osa katsomosta on anniskelualuetta. Ankkapurhan alueella palvelee myös tunnelmallinen Makasiinikahvila.

Portit alueelle aukeavat klo 16, konsertti alkaa klo 17.
Konsertissa on väliaika ja konsertin kesto noin 2 tuntia.

Ankkapurhan puistokonsertit soivat kahtena kesäisenä sunnuntaina upeiden artistien voimin. Konserteissa on istumapaikkainen ulkoilmakatsomo joka ei ole katettu. Penkit ovat puurakenteiset penkit, joissa on pieni selkänoja. Istumapaikkoja rajoitetusti. Osallistujat voivat myös ottaa omat tuolit tai viltin mukaan.

Esiintymislava on Kymijoen rannassa Anjalan kartanon pihapiirissä. Ainutlaatuinen miljöö ja Suomen eturivin artistit tekevät konserttielämyksestä ikimuistoisen.

Pukeudu Suomen kesäsäähän sopivasti. Sateenvarjoja ei voi avata katsomossa.

Liput verkkokaupasta

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia

Päivämäärä

18.8.2024

Kellonaika

17:00 - 19:00

Kommentit on suljettu.